друкувати


Допомога для забудькуватих: Якщо Ви забули пароль до своєї поштової скриньки

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-18 03:24:16

Поштова порада від FREEMAIL.ukr.net: якщо Ви забули пароль до своєї поштової скриньки, скористайтесь системою відновлення паролю через мобільний телефон чи альтернативний імейл.

Ганяючись за високою безпекою своєї поштової скриньки, ми часто придумуємо мудровані паролі та так же часто забуваємо їх. Електронна пошта FREEMAIL знає, як допомогти в такій ситуації.

Розробники FREEMAIL на UKR.NET давно відмовились від застосування секретного питання, що досі запитують деякі інші поштові сервіси під час відновлення паролю. Неефективність і небезпека цього методу вже доведена на практиці. Адже відповіді на примітивні питання на кшталт «Скільки років моїй собаці?» неважко вгадати – а це прямий шлях до злому Вашої скриньки. Якщо же Ви вигадаєте оригінальну відповідь , то не тільки зловмисники, але й Ви самі не зможете отримати доступ до своєї пошти, адже шанси забути комбінацію символів сильно зростають.

На зміну секретному питанню давно прийшла схема відновлення паролю за допомогою альтернативного імейлу чи через мобільний телефон. У цьому випадку код, необхідний для зміни паролю, відсилається безпосередньо на Ваш телефон чи іншу електронну скриньку. Такий підхід безпечний і надійний: альтернативна поштова скринька відома тільки Вам, мобільний телефон завжди під рукою, а значить, код потрапить особисто в руки. Аби скористатись такою функцією, необхідно ввести альтернативний імейл чи номер телефону в формі під час реєстрації скриньки на FREEMAIL чи додати їх у налаштуваннях Вашої пошти. Увесь процес відновлення пароля займає не більше двох хвилин, а сама процедура настільки проста, що не потребує жодних спеціальних навичок.

Під час виникнення будь-яких труднощів завжди можна зв’язатись з цілодобовою службою підтримки FREEMAIL, зокрема й по телефону.

Довідка. Національному інтернет-порталу UKR.NET (www.ukr.net) 6 років. На сьогодні він є найпопулярнішим та найбільш упізнаваним порталом серед українських Інтернет-користувачів – його знає кожен другий український користувач Мережі (за даними дослідження InMind). В електронній пошті FREEMAIL від "УКРНЕТ" зареєстровано більш ніж 7 млн скриньок. Щодня FREEMAIL доставляє 2,6 млн й відправляє близько півмільйона листів.