друкувати


Коломийськa ОДПІ: Аналіз стану роботи зі зверненнями громадян за 7 місяців 2010 року

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-17 04:10:09

Аналіз роботи приймальні громадян Коломийської ОДПІ свідчить, що за січень-липень 2010 року проведено 13 особистих прийомів посадовими особами Коломийської ОДПІ (в аналогічному періоді минулого року - 12), в тому числі 12 через приймальну громадян і 1 на виїздному прийомі.

Проведено 2 прийоми начальником інспекції, 2 прийоми та 1 виїзний прийом заступником начальника інспекції та 8 прийомів іншими посадовими особами.

Письмових звернень не надходило.

Проаналізувавши тематику порушених у зверненнях питань громадян на особистих прийомах слід зазначити, що переважна кількість питань стосувалася пільг в оподаткуванні з якими зверталися 3 СГД-фізичні особи, питання податку з доходів фізичних осіб, з якими зверталися 7 СГД-фізичні особи, 2 питання стосувалося оподаткування підприємницької діяльності та 1 питання працевлаштування.

За 7 місяців поточного року відділом масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян Коломийської ОДПІ організовано та проведено 3 семінари, де були роз'яснені питання звернень громадян до податкових органів, організовано «гарячу телефонну лінію» з даного питання.

Систематично розглядається на виробничих нарадах начальника інспекції питання аналізу звернень громадян які надходять до Коломийської ОДПІ, розробляються заходи щодо усунення недоліків в роботі, що спричиняють звернення громадян.