друкувати


Станом на 16 серпня на «гарячі» лінії з питань призначення субсидій звернулося 174 особи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-17 11:00:37

Про це повідомив перший заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в області Валерій Семанишин.

Органи Пенсійного фонду України в області здійснили ряд заходів щодо проведення роз’яснювальної роботи та забезпечення пенсіонерів інформаційними матеріалами для надання населенню житлових субсидій за спрощеним порядком. З метою координації цієї роботи в головному та територіальних управліннях Фонду було утворено робочі групи, очолювані начальниками управлінь.

Бланки документів для надання таких субсидій і зразки їх заповнення разом із конвертом із зворотньою адресою місцевого органу соціального захисту органами Пенсійного фонду в області з 11 по 13 серпня 2010 року надіслано кожному пенсіонеру. За даними дирекції УДППЗ «Укрпошта» 226 тис. таких конвертів уже вручено пенсіонерам.

Щоденно в режимі роботи головного та територіальних управлінь фонду працюють «гарячі» телефонні лінії. Станом на 16.08.2010 на такі лінії з питань призначення субсидій звернулося 174 особи.

В усіх приміщеннях органів Пенсійного фонду на інформаційних стендах розміщено зразки бланків, необхідних для призначення субсидій, та звернення Пенсійного фонду України до пенсіонерів щодо підвищення соціальних гарантій для сімей по сплаті житлово-комунальних послуг. Такі інформаційні матеріали розміщено в бібліотеках районів та міст області, в приміщеннях банків, сільських та селищних радах, громадських приймальнях.

У місцевих засобах масової інформації публікуються повідомлення щодо спрощеного порядку звернення за житловими субсидіями.

Джерело: Головне управління пенсійного фонду в Івано-Франківській області