друкувати


В.Газзаєв: Завдання одне - вихід у Лігу чемпіонів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-16 06:30:42

У понеділок, 16 серпня, у прес-центрі стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського відбулась прес-конференція головного тренера "Динамо" Валерія Газзаєва, приурочена до матчу плей-оф раунду Ліги чемпіонів "Динамо" - "Аякс".

- Валерію Георгійовичу, яка ситуація з Ярмоленком, Шевченком та іншими гравцями, які не брали участь у матчі з "Ворсклою"?
- Це була сьома гра поспіль через два дні на третій, тому ми дали відпочити провідним гравцям. Ярмоленко вже в порядку. Всі інші, в тому числі Хачеріді, теж готуються. Немає тільки Маграо. На жаль, ми програли "Ворсклі", це не додало настрою, але ми готуємося до гри з "Аяксом" і постараємося показати себе з кращого боку.

- Чому Михалик у грі з "Ворсклою" не вийшов в центрі оборони?
- Ми дали Михалику відпочити і підготуватися до гри з "Аяксом".

- Оцініть Вашого суперника
- Суперник досить гарний, ми подивилися багато його матчів. Швидка, молода, технічна команда, тому гра буде дуже цікавою. Завдання одне - вихід у Лігу чемпіонів, і ми маємо намір це завдання виконати.

- Після матчу збірних гравці "Аякса" говорили, що в Києві їх влаштує нічия. Який результат прийнятний для Вас?
- Ми повинні суворо зіграти в обороні і активно в атаці. Нас цікавить позитивний результат.

- Два роки тому доля Ліги чемпіонів вже висіла на волоску через дії воротаря. У Вас не викликає побоювань воротарська позиція у майбутньому матчі?
- Воротарі, як і польові гравці, можуть допускати помилки, і вони впливають на результат. Думаю, ми виставимо оптимальний склад, включаючи воротарську позицію.

- Проясніть ситуацію з Андре. Як його стан?
- Про стан його поки що складно говорити, тому що він тільки почав працювати з нами. Поки немає його трансферу. Тому сподіваємося отримати трансфер сьогодні, і він буде готуватися до матчу.

- Ви дивилися гру України з Нідерландами? Ваші враження?
- Дивився. Гравці "Аякса" - лівий захисник, лівий півзахисник і нападник - виглядали дуже добре.

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Аякс" відбудеться 17 серпня. Початок зустрічі - о 21:45.

Джерело: ТСН.ua