друкувати


В.Зубанов: Насправді реальний світ жорстокий

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-16 04:50:39

Інтелігенція розставляє неправильні акценти, коли заявляє, що президент Віктор Янукович запроваджує в країні диктатуру і розвертає її на 180 градусів. Про це в коментарі Gazeta.ua  сказав "регіонал" Володимир Зубанов.

"Я розумію, що такі люди, як ніхто, турбуються за долю держави. Однак у них ідеальне уявлення про світ, а так не буває. Насправді реальний світ жорстокий. Тому і влада має бути сильною і відповідно діяти", - наголосив він.

За його словами, президент надалі проводитиме непопулярні заходи, аби врятувати країну.

"І тут нікуди діватися. Можливо, щось не так, як всім відразу хочеться. Але все буде. А заяви про те, що Янукович кудись не туди веде - це лише емоції. Про якісь проблеми, про утиски треба говорити, коли будуть ці серйозні утиски. А поки все спокійно", - зазначив "регіонал".

Зубанов сказав, що сьогодні в президента в руках дуже багато влади: є підтримка в парламенті, судах, серед губернаторів.

“Люди остерігаються цього. Бояться, куди він країну поведе. Але переживати немає чого. Він поведе країну в бік зміцнення незалежності, самостійності. Я в цьому плані йому довіряю. В нього державницькі погляди переважають над особистісними", - переконаний він.

Нагадаємо, на сторінках Frankfurter Allgemeine Zeitung Юрій Андрухович висловив думку, що "сьогоднішня Україна є змістовним навчальним посібником на тему "неміцність демократії або як нас знову ведуть до диктатури". А "СБУ перетворюється на політичного цербера".