друкувати


«Кожному бюджетнику - дирку від бублика, а не зарплату!»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-12 02:30:48

«Бачили очі що купували!» кажуть у народі. Бачив народ що обирав 10 лютого на виборах президента! Блаженніший кардинал Любомир Гузар дуже просто, й по філософські мудро, прокоментував усім сумновідомі результати президентських виборів: «Щось ти хотіли, те маєте!».

Обираючись у президенти на суцільній тотальній глибоко-ешелонованій брехні та цинічному фарисействі, за щедрої допомоги і щоденного щирого сприяння Ющенка та його вірних містечкових «противсіхів», Янукович обіцяв виборцям, тобто народові, що у разі свого обрання він одразу у двічі підвищить заробітну платню «збідованому» урядуванням Тимошенко народові, і у двічі підвищить пенсії пенсіонерам. А антинародну ціну для населення на газ Янукович обіцяв зменшити у два рази мінімум. Одразу і беззастережно! Азаров обіцяв за 15 хвилин перебування у Кабміні віднайти на цю всю пустопорожню передвиборчу демагогію і відверту брехню необхідні кошти, «з тумбочки». А реформ, що «покращать життя вже сьогодні» буде проведено стільки, що народ з Євросоюзу поїде жити до України Януковича колонами.

Пройшло пів-року!

Реформ жодних! Соціальних гарантій та доплат жодних!

Ціна на газ для населення зросла на 50% вже, а з 1 квітня 2011 року, ще як мінімум, зросте на 50%. І це не зважаючі, що газ для населення ми витрачаємо власного видобутку, а не імпортованого. А ще Росія нам пообіцяла, а Янукович це ще й публічно доводив народові України, що від підписання угоди про продовження перебування російського флоту у Севастополі до 2042 року, ціна на газ для України буде на 30% дешевшою від ринкової. Тому ціна на газ для населення не зростатиме!

Пенсії народові Янукович не підняв, а якщо й підняв, то на лічені гривні!

А пенсійний стаж та пенсійний вік для жінок зросте від 55 років до 60 років!

Тепер щей всіх бюджетників України Янукович ощасливив! Кабмін Азарова зобов’язався (!) перед Міжнародним валютним фондом (МВФ), не підвищувати зарплати бюджетникам у державному секторі починаючи з 2011 року (тобто, через 4 місяці) та у середньостроковій перспективі. Тобто, на весь час дії кредитної Угоди між Україною та МВФ, або поки народ, з вилами у руках, не повиносить цю владу вперед ногами! Про що й пишеться у підписаному Азаровим Меморандумі з МВФ. Живи і вмирай бідний і обдурений український бюджетник (лікар, вчитель, бібліотекар, викладач, профессор, міліціонер, військовослужбовець, офіцер, судд я, прокурор, митник, державний службовець…) зі своїми ілюзіями і мріями до кращих часів та інших світів.

Виявляється, «Ми (тобто уряд Януковича-Азарова, прим. Автора) рішуче налаштовані обмежити швидке зростання фонду оплати праці у державному секторі у 2011 році та на середньострокову перспективу», - йдеться у документі.

Не дивно, що зобов’язання перед МВФ, заради отримання рятівного, для агресивно налаштованої зграї «регіональних» реваншистів Януковича-Азарова, кредиту у 15,5 млрд доларів США (що по курсу дорівнює близько 124 млрд грн), що еквівалентно майже 50% річного Державного бюджету України 2010 року, є на багато важливішим, аніж передвиборчі зобов’язання перед своїми виборцями-Народом України! Бо є єдиним шансом утриматися при владі за будь-яку ціну (для народу безумовно!). Спочатку, що б пережити місцеві вибори 31 жовтня ц.р., а потім дожити на цій брехні, як-небудь, до виборів до Верховної Ради України 2012 року. Азаров запевняв бюджетників, що цього року заробітна платня 5 разів зростатиме для працівників бюджетної сфери, на що уряд Януковича-Азарова віднайде і додатково спрямує у держбюджет 4,4 млрд грн.

В Донбасі, у відомих колах суспільства не дуже обтяжених високою культурою та інтелектом, кажуть: «Лоха не «кинути», себе не поважати!»

Від 10 лютого ц.р. влада Партії регіонів Януковича-Азарова перетворила усіх нас, 46 мільйонів громадян України (за виключенням «правильних пацанів з Добасу») у «лохів», яких відверто й демонстративно-показово «тупо кинули!»

Депутат обласної ради Юрій Романюк