друкувати


Громадський Форум підтримує дитячий спорт

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-06 05:45:55

Понад 500 івано-франківських дітей взяли участь у Кубку Громадського Форуму з міні-футболу.

Як і минулого року протягом липня-серпня за ініціативи Юрія СОЛОВ'Я в кожному мікрорайоні Івано-Франківська відбувався турнір з міні-футболу серед дитячих команд віком 11-14 років. Він проходив за кубковою системою по міні-футбольних правилах на полях зі штучним покриттям. Судили матчі арбітри Федерації футболу України. Змагання викликали неабияке зацікавлення дітей та їхніх батьків. Усього в турнірі взяли участь 40 дитячих команд.

Спершу у кожному мікрорайоні міста були проведені відбіркові матчі. Вони проходили у мікрорайонах Бам, Пасічна, Позитрон та Брати.

Чотири кращі мікрорайонні команди потрапили до фінальної частини.
У підсумку запеклих змагань Кубок Громадського Форуму Івано-Франківська здобула дитяча команда «Телепузики» з мікрорайону Пасічна. Друге місце посіла команда з вулиці Паркової під назвою «Тайфун», і відповідно третє – команда «Надія», гравці якої попередньо перемогли у відбіркових змаганнях на Бамі (коледж фізвиховання). Команда-переможець з великою радістю отримала кубок та пообіцяла боротися за нього завжди аби він не покидав мікрорайон Пасічна. Кожному члену команди, які потрапили до трійки лідерів, було вручено дипломи, відповідно до місця.

На думку Юрія Солов’я проведення таких заходів є надзвичайно потрібним, адже це спонукає дітей та молодь займатися спортом. "Це вже не перше спортивне свято в місті, яке організував та провів Громадський Форум. Переконаний, що популяризація фізкультури та спорту серед молоді й дітей допоможе виховати нове покоління, яке буде розбудовувати сильну та здорову українську державу", - зазначив лідер форумівців.

Джерело: Прес-служба ІФООГ «Громадський Форум Івано-Франківська»