друкувати


«Тераріум однодумців з команди «проФФесіоналів»»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-06 02:45:35

Демонстративне відсторонення віце-прем’єр-міністра з економічної політики Тігіпка в уряді Азарова, від впливу на розробку нового шедевру «азаровщини» Податкового Кодексу, є яскравим свідченням т.зв. «командної» роботи в уряді «проФФесіоналів та реФФорматорів» Януковича-Азарова.

Проект Податкового Кодексу, який навіть не розглядався і не затверджувався на засіданні Кабінету Міністрів України, про текст і перли якого не знають не тільки члени Кабміну «проФФесіоналів», а навіть профільний декоративний віце-прем’єр Тігіпко, який довідався про його існування і зміст з повідомлень ЗМІ, є апогеєм найвищого державного фарисейства, демагогії, профанації, вузько-кланової боротьби в команді Азарова, який через свій власний адміністративний ресурс та підлеглі йому особисто мінфін, мінекономіки та податкову впроваджує в країні тотальну систему винищення малого та середнього підприємництва, насаджує фіскально-силовий «безпрєдєл» проти простих підприємців, заганяє будь-який бізнес у ярмо свідомо запрограмованого податкового банкрутства, не повернення ПДВ, та приреченого переходу «у тінь» всього що ще дихає.

Доказом цього є приречено-сумна для вільного підприємництва статистика, що за перше півріччя 2010 року понад третину консолідованого поступлення у держбюджет відбулося виключно завдяки митним зборам з митниці, а не податків від бізнесу. Це значить, що на такий відсоток різниці приросту, легальний український бізнес вимушено заховався «у тінь» від яничар «азаровщини».

Верхом фарисейства виглядає так зване «обговорення» у народі Податкового Кодексу, оприлюдненого у ЗМІ 4 серпня. А вже 5 серпня заступник міністра фінансів публічно звітує про результати «всенародного» обговорення Податкового Кодексу.

Заміна одних скандальних норм ПК від Азарова на не менш резонансні інші дурниці і злочинні юридичні норми, створені спеціально під податкову, а не заради розквіту та приросту малого та середнього бізнесу, значить що це взагалі не Податковий кодекс, а Інструкція для податкової по тотальному силовому «гвалтуванню», винищенню, та примусовому банкрутству всього бізнесу в Україні, тимчасовою антиукраїнською зграєю «проФФесіоналів та реФФорматорів» Януковича-Азарова.

Немає жодних сумнівів, що провладна коаліція «тушок» силоміць протягне через Верховну Раду проект Податкового Кодексу від Азарова, що стане початком кінця, як українського бізнесу загалом, так і нарешті політичного майбутнього Партії регіонів та їх зрадливо-брехливих коаліціянтів!

Автор: Юрій РОМАНЮК, голова фракції БЮТ в Івано-Франківській обласній раді