друкувати


Івано-франківські інспектори з благоустрою занепокоєні зростанням кількості невідновлених розкопок

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-08-06 09:42:10

В Івано-Франківську збільшується кількість невідновлених розкопок. Про це Коломия ВЕБ Порталу повідомив головний інженер муніципальної інспекції з благоустрою Валерій Козлов.

З його слів, якщо на минулому тижні в місті було зафіксовано 96 незароблених розкопок, то на даний час їх кількість сягнула 102. Особливо інспекторів з благоустрою непокоять розкопки, що здійснюються працівниками Управління з експлуатації газового господарства обласного центру, оскільки, зі слів В.Козлова, якщо район електромереж та «Теплокомуненерго» проводять свої земляні роботи переважно у внутрішньоквартальних зелених зонах, то розкопки УЕГГ, як правило, розташовуються безпосередньо на проїжджій частині.

Муніципальних інспекторів підтримав начальник управління житлово-комунального господарства Василь Білик. «В п’ятницю, - зазначив він під час оперативної наради 3 серпня, - газовики на вулиці Коновальця розрили газопровід і залишили, І так воно стояло три дні». В зв’язку з цим, він звернувся до керівників усіх комунальних підприємств з проханням відновити усі місця розкопок вже до 17 серпня, що пов’язано з підготовкою міста до Дня Незалежності.

Автор: Сергій БІЛИЙ