друкувати


Держава Україна чи «проект» Україна?»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-24 10:00:34

Останні високоповажні вояжі російських можновладців до України та їх провокаційні антиукраїнські заяви і українофобські висловлювання та вимоги, не можуть залишити байдужим та стороннім спостерігачем, будь-якого свідомого громадянина України.

Продовження заяв одіозного мера Москви Юрія Лужкова, після дворічного перебування останнього у статусі «персони нон-грата» в Україні за часів попереднього президента, повністю реабілітованого новою владою Януковича-Азарова, стосовно невизнання ним статусу міста Севастополя як українського, та вимога залишити Севастополь головною базою ВМФ РФ довічно, невизнання статусу автономії Криму у складі України, є відвертою територіальною претензією члена Ради Федерації Росії, далеко не останньої людини в російському впливовому політикумі, на відторгнення зі складу держави України двох конституційних територіально-адміністративних суб’єктів: міста Севастополь та Автономну Республіку Крим. Дану заяву довічно-заклятий «друг» України Лужков повторив на території України! У відповідь від «пластилінового» анти-українського МЗС та влади в цілому, ми почули відверто завуальовану, не менш «пластилінову» заяву, нікчемного рангу тимчасового чиновника, швидше подібну українській філії МЗС РФ, а не рішучу Ноту протесту справжнього державницького МЗС України. СБУ та Генеральна прокуратура води в рот набрали, бо ніколи захищати справжні національні інтереси держави, бо негайно потрібно вертати «бабло» або газ Фірташу і його «подєльникам», та остаточно «мочити» залишки різношерстної демократичної опозиції.

Супроводжується ця антиукраїнська вакханалія українофобства на території нашої держави, за найвищим «благоволєнієм та сприянням» Януковича-Азарова-Хорошковського-Мєдвєдька, т.зв. «пастирським» восьмиденним (!!!) візитом Патріарха РПЦ Кирила (другого системного довічно-заклятого «друга» України).

«Пастирський» візит Кирила до України супроводжується тотальним подавленням будь-яких спроб дотримання елементарних етичних канонів поведінки гостя, натомість відверто демонструється і підтримується колаборантською владою, поведінка Верховного Владики над усім українським православ’ям. Основна мета вояжу Кирила, підкорити Московському Патріархату все православ’я України, бажано у мінімальні терміни, блискавично, жорстко і невідворотньо. А доказом такого сценарію є відверто-провокаційна заява т.зв. отця Сергія Одеської єпархії УПЦ МП, стосовно негайної вимоги у тижневий, максимум у місячний термін, ліквідувати «розкольницький» Київський Патріархат (УПЦ КП), всією міццю державного репресивного апарату влади Януковича-Азарова.

Довершується остаточна і повна здача і ліквідація «проекту «Україна» візитом прем’єр-міністра Росії Володимира Путіна (третього, але не за впливом і статусом системного довічно-заклятого «друга» України) у Крим, на зустріч з Януковичем. Де в гостях у т.зв. українського президента Януковича, Путін, Кирил і Лужков будуть остаточно «раздєлять і властвовать» Україну цілковито і частинами. Галичина їм не потрібна, на неї не спокушатимуть свої імперські інтереси і зусилля. Лишень землю під нафто- та газопроводами, разом із самою трубою, необхідно буде вилучити і остаточно узаконити у російському довічному володінні. Усі спірні питання щодо землі та власності на трубу та газосховища, у разі виникнення будь-яких проблем, будуть обов’язково вирішувати виключно у Басманному суді міста Москви, «на радість» галичанам.

Символічний українофобський квартет «щирих українців» Путіна-Януковича-Кирила-Лужкова, не випадково зосередився у Криму, у тяжкій праці по розвалу, винищенню, здачи та ліквідації України на 19-му році її незалежності, усіма доступними механізмами і засобами, про наслідки рішень яких ми довідаємося найдальше відразу по чергових місцевих виборах, коли почуємо з російських ЗМІ, що Україні вже нічого не належить, нічого немає, окрім одних боргів та численних претензій зі сторони безмежного російського бізнесу. Наприклад: Нафтогаз стане дочірньою компанією Газпрома, а газотранспортна система України стане 6-ти відсотковою акціонерною (міноритарною) часткою української власності у російському капіталі Газпрому. Що газ на території України гуртом і по домівках продаватиме нове спільне підприємство (СП), засновниками і власниками якого насправді будуть Путін-Янукович-Фірташ-Міллєр енд Компані! Усе українське авіабудування належатиме черговому СП, засновниками і власниками якого насправді будуть Путін-Янукович енд Компані!

Тисячі ліцензій на видобуток та розробку газу, нафти, мармуру, граніту та інших корисних копалин і свердловин належатиме сотням СП, справжніми засновниками і власниками яких будуть ті ж Янукович-Путін енд Компані! І так до безмежності! Бо часу відпущеного на грабунок і винищення України обмаль, попереду вибори до Верховної Ради України, і хто на них переможе і сформує коаліцію більшості та наступний уряд сьогодні невідомо, але зрозуміло. Тож можна втратити все і на завжди! Потрібно поспішати, бо Путін чекав цієї нагоди понад 5 років, і більше чекати не бажає! Американський Обама і демократична європейська спільнота в особі ЄС здала Україну остаточно, на повний відкуп Росії, яка у гонці за володарювання на пострадянському просторі отримала блискавичну, в історичному плані, перемогу з рахунком 4:11 (Прибалти плюс Грузія проти решти 11 екс-республік).

Випадковостей не буває! Біда і дурь не приходять по одинці. Ківалов приймаючи Кирила не лише присвоїв йому звання Почесного доктора наук Одеської юридичної академії, але й запевнив, що від нині, єдиною мовою викладання і навчання буде виключно російська! З чим всіх нас, українців, і вітаю!

Відбувається процес тотальної путінізації та кирилізації України!

Що залишається робити усім нам, для кого слово Україна, це не набір з семи випадкових літер, а свідомий історично наповнений зміст і форма тисячолітньої української державності?

Вихід є! Не плакати і не журитися! А вичитати до дірок відповідну статтю Конституції України, ще не відміненої та не скасованої режимом Януковича, про те, що кожний Громадянин України має право/зобов’язаний зі зброєю в руках боронити територіальну цілісність і недоторканість кордонів України, її суверенітет та незалежність! Нам, усім необхідно віднині публічно і категорично сповістити нашу «українофобську» випадкову і тимчасову владу україноненажерів, що МИ усі будемо цілковито дотримуватися і діяти виключно за даною статтею Конституції у випадку, якщо Кримські та інші подальші зрадницькі домовленості Януковича з Кремлем, обертатимуться для нашої держави України тотальною здачею будь-яких власних національних інтересів України! Рубікон влада перейшла! Межі терпінню більше немає! Відступати нікуди! Позаду Україна!!!

Публічно закликаю усіх депутатів, усіх рад, для кого Україна є справжньою національно-духовною довічною цінністю і скарбом, заради майбутніх поколінь та нащадків, заради славних прадідів Великих, правнуки погані, на чергових сесіях обласних, районних, міських і сільських рад, у 20-ту річницю проголошення Декларації про Державний суверенітет України, напередодні Дня Незалежності, за рік до 20-ої річниці Незалежності України, ухвалити категоричні рішення, що МИ готові зі зброєю в руках боронити свою країну від такої влади, здачи нею національних інтересів України, територіальної цілісності та незалежності, в угоду Кремлю, чи будь-кому іншому!

Сам не боюся! І Вас усіх публічно закликаю!

Слава Україні!

Героям Слава!

Депутат Івано-Франківської обласної ради, голова фракції «БЮТ» Юрій Романюк