друкувати


На Івано-Франківщині завершився збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки»

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-13 12:00:16

Днями в місті Яремче Івано-Франківської області завершився Х Всеукраїнський (V Міжнародний) збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки», який зібрав 30 команд з різних регіонів України та з-за кордону.

Юні рятувальники «Школи безпеки», змагаючись на різних дистанціях, демонстрували неабияку спритність, фізичну загартованість, незламний командний дух та готовність завжди прийти на допомогу тому, хто її потребує.

На урочистій церемонії закриття були присутні високі гості з Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, перші особи області та керівництво Головного управління МНС в Івано-Франківській області. Усі щиро вітали переможців.

Перше загальнокомандне місце посіли юні вінничани, друге – команда із автономної республіки Крим, а третє – юні рятувальники з Миколаєва. Вони отримали від організаторів збору-змагання медалі, кубки та цінні призи. Подяки від Всеукраїнського дитячого руху «Школа безпеки» отримали ті представники Головного управління МНС в області, котрі найбільше сприяли проведенню цього ювілейного збору-змагання саме на Прикарпатті. Почесною грамотою «Школи безпеки» та ювілейною відзнакою «Добродій Руху» нагородили начальника Головного управління МНС в Івано-Франківській області Володимира Чернецького. Юні рятувальники із Вінниці дуже раді перемозі. Кажуть: завоювати її було непросто.

Джерело: Центр пропаганди ГУМНС в Івано-Франківській області