друкувати


Квантова медицина: Жодних пігулок тільки природні електромагнітні випромінюванн

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-09 04:30:34

Жодних пігулок тільки природні електромагнітні випромінювання. Так діє один із перспективних напрямків сучасного лікування - квантова нова медицина. Її суть зміцнити імунну систему людини, яка захищає організм від різноманітних захворювань.

В основі квантової медицини - синтез стародавніх традицій та сучасної науки. Вона поєднує тисячолітні знання східної медицини із новітніми уявленнями квантової фізики. Використання цих знань, сучасних комп'ютерних технологій і новітніх досягнень захисної техніки призвело до створення серії унікальних апаратів,які здатні допомогти при багатьох захворюваннях.

Ось такий сеанс квантової терапії триває близько 45 хвилин. Перед такою лікувальною процедурою пацієнт повинен прийняти душ, в жодному разі не використовувати парфуми чи інші засоби гігієни,які мають запах, а також не пити зранку чай, каву чи спиртні напої. Користування мобільним телефоном теж виключається. Тож 10 таких сеансів - і імунна система самовідновлюється. У столиці квантову медицину використовують вже близько 20 років. Для Івано-Франківська вона доволі нова. Тож фахівці київського центру днями ознайомлювали медиків Франківщини з перевагами квантової медицини та можливості застосовувати цю методику у різноманітних сферах.

Джерело: Радіо «Західний полюс»