друкувати


FREEMAIL - поштовий СЕМИмільйонер

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-08 04:10:33

Кількість поштових скриньок, зареєстрованих в електронній пошті FREEMAIL від «УКРНЕТ», зросла до семи мільйонів.

Що спільного у FREEMAIL і будь-якого мільйонера? Обидва володіють мільйонним станом. Що спільного у FREEMAIL і успішного мільйонера? Вони не просто володіють, а регулярно примножують своє багатство.

Доброю традицією поштового сервісу від «УКРНЕТ» стало щорічне поповнення на один мільйон поштових скриньок. У 2008 році кількість ящиків нараховувала чотири мільйони, в 2009 році вона зросла до п'яти. У цьому році FREEMAIL ламає усталену традицію і, замість одного мільйона нових скриньок, «заробляє» одразу два! Зараз пошта є володарем 7-мільйонного статку.

Подібно розумному мільйонерові, FREEMAIL неймовірно бережно ставиться до свого багатства. Для його збереження і примноження пошта багато працює над собою і своїм вдосконаленням. Щоб доставляти листи за частки секунди, вона перестала рухатися просто - тепер вона літає. У своєму польоті трудяга FREEMAIL здатен переносити навіть найважчі е-мейли, що важать до 10 Гб! Мешкати пошта любить на чистій території, тому постійно слідкує за тим, щоб у поштових скриньках не заводилися віруси і спам.

При всіх свої успіхах і досягненнях FREEMAIL продовжує бути привітною. Для спілкування вона знає три мови - українську, російську та англійську - і посміхається великою кількістю смайликів. Крім того, FREEMAIL дружить із браузерами мобільних телефонів.

Вірною супутницею і помічницею пошти від «УКРНЕТ» залишається віртуальна флешка e-Disk. Її широкі віртуальні комори вміщають до 4 Гб інформації!
Але навіть не дивлячись на всі свої переваги, FREEMAIL ніколи не зупиниться на досягнутому. Тому вже скоро постане перед своїми користувачами в новому образі. Нова версія пошти буде працювати ще швидше, у неї з'явиться функція пошуку по всьому скриньки та вдосконалюється інтерфейс.