друкувати


Політикам всіх рівнів запропонують пожити життям пересічної української сім'ї

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-07-08 10:00:11

Політикам всіх рівнів запропонують пожити життям пересічної української сім'ї. Підготовку такого шоу розпочав телеканал "1+1", повідомляє прес-служба телеканалу.

"Без мандата" - унікальний та принципово новий для українського ТБ формат, у якому представники влади відмовляються від свого способу життя та протягом кількох днів живуть у звичайних українських сім'ях.

"Зазвичай у різних телевізійних проектах політикам надають можливість поговорити. Ми вирішили надати їм унікальну можливість діяти", - повідомив гендиректор групи "1+1" Олександр Ткаченко.

В свою чергу продюсер проекту Оксана Кучерова розповіла, що формат "Без мандата" розробили британці.

"Ми максимально адаптували його до наших реалій. Політик п'ять днів житиме у пересічній українській родині", - повідомила вона.

В рамках програми перші два дні політика залишаться без свого мобільного телефону, депутатського посвідчення, ключів від авто та охорони.

"Він допомагає по господарству та живе в рамках звичайного бюджету сім'ї, до якої потрапив. На третій день політику повертають його регалії, телефон, мандат і в наступні дні він матиме можливість вирішити найболючіші проблеми своєї "нової родини", - йдеться у повідомленні.

Головний редактор проекту "Без мандата" Світлана Усенко повідомила, що ведуться "переговори із політиками усіх рівнів".

"Поки що категорично відмовилися Наталя Вітренко і Тарас Чорновіл", - розповіла вона.

Джерело: Українська правда