друкувати


Янукович хоче зробити Крим популярним туристичним центром

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-30 09:40:12

Президент Віктор Янукович пообіцяв покарати чиновників, які проведуть літню відпустку в Туреччині, а не в Криму. Про це повідомив голова Верховної Ради Криму Володимир Константинов.

"Побачите, що хтось не приїхав до вас, відразу ж сигнальте нагору. Дізнаюся, що хто з міністрів відпочиває не в Криму, то вічитаємо по перше число", - процитував Константинов Януковича на зустрічі з головами районних рад та секретарями міських рад.

Раніше повідомлялося, що Янукович має намір провести свою літню відпустку в Криму. Там же президент відсвяткує 60-річчя. За словами керівника кримського парламенту, Янукович поєднає відпустку з роботою - відвідає міста і підприємства півострова - і пробуде в автономії частину липня.

Президент приїде до Криму на наступний день після ювілею - 10 липня.

Нагадаємо, Янукович закликав українських чиновників відпочивати в Криму. Про це він заявив на розширеному засіданні Кабінеті міністрів, присвяченому підсумкам 100 днів роботи Миколи Азарова та його урядової команди.

Зі слів президента, останніми роками туристична інфраструктура Криму практично не розвивалася.

"Якщо все триватиме так, як це триває, соромно буде туди їздити. І не випадково більшість чиновників їдуть відпочивати не в Крим, а за кордон. А треба їхати в Крим відпочивати, шановні колеги", - сказав Янукович.

Джерело: ТСН.ua