друкувати


Голова Івано-Франківської ОДА не задоволений роботою своїх підлеглих

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-29 05:30:33

Голова облдержадміністрації не задоволений роботою своїх підлеглих. Чиновники, переконаний Михайло Вишиванюк, не йдуть в ногу з часом, і гальмують розвиток Прикарпаття.

Такий висновок губернатор зробив після аналізу отриманих доповідних. Як приклад він навів матеріали, які йому підготували напередодні робочої поїздки в Канаду. Тож на окремих чиновників чекає переатестація. В першу чергу перевірка рівня профпридатності працівників відбудеться в головному управлінні з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв'язків та інвестицій.

Також іспити складатимуть держслужбовці з управлінь економіки, промисловості та розвитку інфраструктури, і агропромислового комплексу. Це, за словами губернатора, ключові структури, які впливають на розвиток економіки в регіоні. Переатестація чиновників згаданих управлінь стартує вже першого липня. Знання всіх інших перевірятимуть з лютого наступного року. На місце непридатних держслужбовців, за словами Вишиванюка, гідних претендентів вистачає. Зокрема великий резерв кадрів має молодіжна адміністрація.

Джерело: Радіо «Західний полюс»