друкувати


На Івано-Франківщині через зливу пошкоджено водо- і газопроводи

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-29 12:30:56

Внаслідок складних погодних умов (зливові дощі) в с.Струпків Коломийського району Івано-Франківської області водами річки Опрашина пошкоджено центральний водопровід, через що припинено централізоване водопостачання мешканцям 4-х п’ятиповерхівок (близько 500 чоловік) смт.Отинія. Про це ІМК повідомили у прес-службі МНС України.

У с.Гвізд Надвірнянського району припинено газопостачання мешканцям 150 житлових будинків. В смт.Делятин Надвірнянського району через пошкодження газопроводу середнього тиску без газопостачання залишилося 120 приватних житлових будинків та психоневрологічний диспансер.

В м. Косів в результаті зсуву грунту пошкоджено газопровід середнього тиску та припинено газопостачання до 115 житлових будинків. Поблизу с.Драгомирчани Тисменицького району на автошляху державного значення Мукачево-Львів стався підмив та обрушення двох сторін тимчасового мосту через річку Бистриця-Солотвинська. Відсутній проїзд до 3 населених пунктів (хутір Кохан Верховинського району, с.Лужки Долинського району та с.Зелена Надвірнянського району).

До ліквідації наслідків залучено 542 особи та 112 од. техніки, в тому числі від МНС 161 чол. особового складу та 43 од. техніки.