друкувати


Випадкова знайома залишила горе-відпочивальника в одних трусах

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-25 02:15:07

Влітку кожен прагне провести бодай кілька вільних годин десь поблизу води: чи то на морських курортах, а чи просто на березі річки.

46-річний чоловік з компанією друзів також вирішили не відставати від своїх земляків і, набравши достатньо випивки та закуски, вечірком гайнули на берег ріки Бистриця Солотвинська, щоб відпочити на природі і сполоснутись після спекотного дня. Та який же відпочинок без жіночого товариства? Усувати недолік довелося недовго. Поруч з компанією відпочивала одинока молода жінка. Слово за словом і панянка, яка назвалась Наталкою, вже виділа серед чоловіків, вислуховуючи їх компліменти, весело посміхаючись і теревенячи з новими знайомими про різні дрібниці. Було тепло і відпочинок затягнувся до ночі. Близько першої години, скориставшись тим, що компанія черговий раз пішла покупатись, жінка раптом вхопила шорти одного з чоловіків і накивала п’ятами. Господар шортів помітив це і кинувся навздогін, проте в темряві серед заростів кущів швидко втратив крадійку з поля зору.

Вже наступного дня її, за зверненням потерпілого, розшукали співробітники міліції. Як зазначає начальник СЗГ УМВС в Івано-Франківській області Василь Гультайчук, справжнє ім’я 22-річної підозрюваної виявилось зовсім іншим. У неї вилучено викрадені у чоловіка шорти і мобільний телефон. А от гроші, що були в кишенях шортів, затримана не віддала, мотивуючи тим, що вже встигла їх потрапити. Тож це буде свого роду плата шукача нічних пригод за необережні випадкові знайомства і надмірну довірливість.

В даний час діяння підозрюваної кваліфікуються як грабіж. Проводяться слідчі дії.

Автор: Сергій БІЛИЙ