друкувати


Порядок денний засідання колегії Івано-Франківської облдержадміністрації

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-21 10:15:44

22 червня 2010 року в приміщенні Івано-Франківської облдержадміністрації відбудеться засідання колегії облдержадміністрації (поч. об 11 год.).

Порядок денний засідання колегії облдержадміністрації:

1. Про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях області. Відповідальний за підготовку: І.Зварич. Готують питання: Я.Ульванська, М.Гошовський, Я.Палійчук, В.Рахміль, М.Колімбровський. Доповідає: Ульванська Ярослава Степанівна – заступник начальника головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації – начальник управління праці. Співдоповідають: Голови райдержадміністрацій, міські голови міст обласного значення.

2. Про завершення 2009/2010 навчального року та хід підготовки до нового 2010/2011 навчального року. Відповідальний за підготовку: Р.Іваницький. Готує питання: З.Болюк. Доповідає: Мрічко Марія Михайлівна - заступник начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації, начальник відділу загальної середньої освіти.

3. Про проведену в області роботу щодо профілактики правопорушень, забезпечення законності, правопорядку та протидії корупції. Відповідальні за підготовку: В.Плавюк, В.Брус, Р.Гусак, І.Зварич, Р.Іваницький, Р.Струтинський. Готують питання: Б.Федьків, В.Варцаба, Я.Петрів. Доповідає: Варцаба Василь Миколайович - начальник управління Міністерства внутрішніх справ України в області. Співдоповідають: Федьків Богдан Михайлович - начальник головного управління правової роботи та внутрішньої політики облдержадміністрації. Петрів Ярема Васильович - начальник Управління державної служби Головного управління державної служби в Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

4. Про підсумки проведення двомісячника з благоустрою та впорядкування територій населених пунктів області. Відповідальний за підготовку: Р.Гусак. Готує питання: О.Кулик. Доповідає: Кулик Олександр Миколайович – начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації. Співдоповідають: Голови райдержадміністрацій, міські голови міст обласного значення.

5. Про представлення до нагородження Почесною грамотою Кабінету Міністрів України. Відповідальний за підготовку: Р.Струтинський. Готує питання: Т.Семків. Доповідає: Струтинський Роман Йосипович - заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації.

Джерело: Прес-служба голови Івано-Франківської ОДА