друкувати


Депутати івано-франківської міськради знову мало не зірвали роботу сесії

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-12 11:30:21

Депутати івано-франківської міськради знову мало не зірвали роботу сесії. На чергове засідання їх прийшло лише 33-троє. Нагадаємо, для прийняття рішень потрібен 31 голос.

Найменше було регіоналів, пористів і нашоукраїнців. Дисциплінованішими були обранці з "УНП" і бютівці. Останні кажуть - багато депутатів сесію використовують для захисту своїх бізнесінтересів. А коли в порядку денному немає цікавих для них питань - йти в сесійну залу не поспішають. Незважаючи на критично малу кількість депутатів, їм таки вдалося затвердити відкриття "Муніципальної аптеки".

В ній, очікує влада, мешканці міста зможуть купувати ліки майже на 30% дешевше. Міський голова навіть після результативного голосування не захотів залишати поза увагою депутатську безвідповідальність. Тому обіцяє присоромити відсутніх у ЗМІ. Опісля цих дискусій депутати затвердили список заходів з профілактики ВІЛ-інфекції в місті. Зокрема вони погодились, аби медики за позабюджетні кошти створили центр для соціалізації наркозалежної молоді. На ці та інші цілі влада до 2013 року виділить більше трьох мільйонів гривень.

Джерело: Радіо «Західний полюс»