друкувати


На прийомі у голова Коломийської РДА М.Негрича побувало понад 60 громадян

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-09 12:45:31

Зміни приносять оновлення і, як правило, кожен очікує від них щось нове. Так і з мешканцями в Коломийському районі, які записуються на прийом до нового керівництва дедалі активніше. Зрозуміло, люди прагнуть відчути реальність не на словах. А проблем у кожного громадянина вистачає, і хто зможе грамотно і законно, як не влада, вирішити їх.

Під час першого прийому, який проводив у новій каденції голова Коломийської райдержадміністрації Михайло Негрич, не було де голці впасти у приймальні голови. На прийомі побували мешканці Печеніжина, Спаса, Верхнього Вербіжа, Слободи, Семаківців, Замулинців, Отинії, Товмачика.

На другий прийом, який провів голова району 07 червня 2010 року, теж прийшла чимала кількість. У людей маса проблем, вони надіються і вірять їхнє вирішення. Чимало непорозумінь виникає щодо земельних справ. Учаснику бойових дій в Афганістані В'ячеславу Чередниченко потрібна грошова допомога на ремонт житла, а багатодітній матері зі Спасу Євдокія Бойків належиться звання "Мати-героїня". Щоб об'єктивно вирішити питання, на прийомі разом з головою РДА присутні юристи, фахівці з порушуваних питань, сільські та селищні голови тих громад, звідки є заяви та скарги.

Мешканці селища Печеніжин схвильовані берегоукріпленням та спрямуванням річки Пунчава. Це питання наразі актуальне в районі, оскільки повінь 2008 року наробила значного лиха майже в кожному селі.

Прийом тривав, доки голова РДА Михайло Негрич не вислухав усіх відвідувачів, побувало понад 60 громадян. Частину питань позитивно вирішено на місці, інші відповідні служби вивчатимуть для подальшого вирішення. Звісно ж, позитивного.

Джерело: Прес-служба Коломийської РДА