друкувати


По-особливому відзначили останній дзвоник в Надвірнянській школі №4

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-06-01 11:45:27

По-особливому відзначили останній дзвоник в Надвірнянській школі № 4. З нагоди закінчення навчального року прикарпатський меценат Юрій Дерев'янко подарував освітянам комп'ютери, ноутбуки, проектори, туристичне спорядження.

І це лише частина подарунків. Передували їм книги та спортивне обладнання. За 20 років, каже директор школи це найпотужніша меценатська допомога. Особливо діти зраділи,що нарешті матимуть все необхідне для турпоходів. Окрім того, що Юрій Дерев'янко повністю укомплектував комп'ютерний клас в 4і-й школі.

Він організував у всіх школах Надвірної проект комп'ютерного навчання. Тепер 2 тижні в червні та серпні діти зможуть безкоштовно оволодіти комп'ютерними навиками. Бажаючих уже більше, аніж достатньо. Вагома допомога Надвірнянській школі номер 4 невипадкова. Директор цього закладу - колишній класний керівник Юрія Дерев'янка. Тож з вдячності за добру науку вихованець прагне віддячити вчителю. Уже з вересня з доброї руки мецената у цій школі розпочнеться облаштування нової сучасної вчительської кімнати.

Джерело: Радіо «Західний полюс»