друкувати


Прикарпатські райони та найбільші міста показували свої інвестиційні проекти

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-26 11:00:32

Прикарпатські райони та найбільші міста показували свої інвестиційні проекти. Більшість з ідей стосувалися вирішення актуальних комунальних проблем - зокрема сортування та переробки сміття.

Один з найпопулярніших стендів - виробничого об'єднання "Карпати". Там демонстрували енергозберігаючі діодні лампи для внутрішнього та зовнішнього освітлення. Переваги своїх розробок інженери підсилюють практичними досягненнями.

Кажуть, вже допомогли івано-франківським комунальникам зберегти не одну тисячу гривень на освітленні трьох під'їздів. Чимало інвестиційних пропозицій стосувалися розвитку туристичного і оздоровчого бізнесу. Такі напрацювання були чи не в кожного району. Інспектував виставкові стенди районів голова ОДА Михайло Вишиванюк. Його найбільше зацікавили енергозберігаючі технології та ідеї з впровадження альтернативних видів палива. А ще сподобались чітко сформовані туристичні пропозиції долинських чиновників. Кращі ідеї своїх земляків голова ОДА представить інвесторам на західноукраїнському економічному форумі.

Джерело: Радіо «Західний полюс»