друкувати


Бюджет не дає спокою деяким депутатам Івано-Франківської міськради

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-25 06:00:14

Окремі депутати міськради вважають, що цьогорічний врізаний бюджет, не що інше, як зумисні дії мера та голови бюджетної комісії. Про це вони заявили журналістам.

Кажуть,що не пам'ятають років коли б з таких важливих сфер, як охорона здоров'я та освіта, забирали гроші. Тепер за розрахунками фінансистів центральної міської клінічної лікарні на захищені статті не вистачає майже 4 мільйонів гривень. Інші витрати теж скоротили. Свого колегу активно підтримує депутат Іван Малик.

Каже, про розвиток освіти тепер говорити не доводиться, принаймні цьогоріч, адже теж працюватимуть в режимі економії. Найбільше , обурює обранця,що збільшили фінансування чиновникам. Віктор Анушкевичус, як міський голова, запевняє,що мусить дбати про всіх. Чиновники - теж люди. Те,що цьогорічний бюджет - виживання визнає, і запевняє, що мріяв аби рік медицини продовжувався і надалі. однак зважаючи на економічну ситуацію в державі доводиться формувати бюджет не популізму, а реалізму. Однак в разі перевиконання дохідної частини бюджету або отримання державних дотацій, мер обіцяє в першу чергу перенаправити кошти на медицину та освіту.

Джерело: Радіо «Західний полюс»