друкувати


«УКРНЕТ» подарував комп'ютерний клас дітям-сиротам

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-21 01:27:07

Допомога дітям - один з пріоритетних напрямків у благодійній діяльності компанії «УКРНЕТ». У лютому цього року хлопці з столичного дитячого будинку «Асперн» отримали можливість навчатися в сучасному комп'ютерному класі.

20 травня комп'ютери з'явилися і у вихованців Київської загальноосвітньої школи-інтернату № 21. На зустрічі з дітьми був присутній Святослав Вакарчук - лідер рок-групи Океан Ельзи, засновник фонду «Люди майбутнього».

Святослав Вакарчук: «Забезпечення комп’ютерними класами – це важлива і благородна справа, та не менш важливим є навчити дітей працювати з комп’ютером, відкрити для них можливості Інтернету, в той самий час - застерегти від потенційних небезпек віртуального світу. Власне, тому ми тут. Волонтери нашого фонду «Люди Майбутнього» допомагатимуть дітям в освоєнні нового для них світу. Сьогоднішня зустріч співпала з фактичним початком нашої нової соціальної ініціативи «3D-Проект: Dумай! Dій! Dопомагай!», в рамках якої волонтери Фонду разом з партнерами будуть допомагати облаштовувати дитячі будинки комп’ютерними класами та вчити дітей працювати з ПК. При нагоді, запрошую усіх бажаючих долучатися до нашої ініціативи. Будемо раді робити добрі справи разом».

«Для національного інтернет-порталу UKR.NET вже стало доброю традицією допомагати дітям, позбавленим батьківського піклування. Ми неодноразово організовували благодійні акції для сиріт. У майбутньому ми бачимо цих дітей грамотними, освіченими, успішними. У них повинні бути рівні з усіма можливості для розвитку, спілкування й навчання. Ми раді, що наші акції завжди підтримують українські зірки! Сподіваюся, що наш приклад наслідуватимуть багато компаній і, кожен, у кого є можливість, подарує дітям радість», - розповів директор з розвитку компанії «УКРНЕТ» Тимофій Нагорний.