друкувати


Нині економіка Прикарпаття на рівні 90-х років

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-13 07:45:26

Нині економіка Прикарпаття на рівні 90-х років. Про це повідомив заступник голови ОДА Ігор Зварич на зустрічі з представниками підприємств. Залучення інвестора допоможе вийти з такої ситуації.

Та спершу, кажуть фахівці, необхідно встановити партнерські взаємини з закордонними країнами та змінити політику інвестиційних вливань у нашу область. Покращити бізнес-середовище Прикарпаття має намір Український національний комітет Міжнародної торгової палати. Іншими словами Всесвітня Організація Бізнесу. Серед її основних завдань - сприяння розвитку торгівлі та інвестицій, а також лобіювання та захист інтересів підприємців на національному та міжнародному рівнях.
Відтак зустрічі з представниками прикарпатських підприємств, кажуть фахівці, допоможе їм вийти на новий рівень діяльності. Перспективні підприємства комітет Міжнародної торгової палати обіцяє взяти під свою опіку. Український національний комітет Міжнародної торгової палати - єдина організація, яка має представництва у 137 країнах світу. В нашій області діє регіональне представництво такої структури.

Джерело: Радіо «Західний полюс»