друкувати


«Лото-Забава»: За чотири тижні - 5 мільйонерів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-12 07:40:38

За останні чотири тижні недільні розіграші державної лотереї «Лото-Забава» у прямому ефірі зробили мільйонерами п’ятьох українців.

П’ятірка лотерейних мільйонерів від «Забави» стартувала 18 квітня цього року. Тоді несподівано для організаторів і гравців в Україні водночас з’явилося два народних мільйонера. Мешканцеві Херсона пощастило зірвати подвоєний джек-пот у 6 мільйонів, а Віктор Грицюк з Вижниці Чернівецької області виграв мільйон гривень. І не встигли земляки переможців порадіти за щасливих лотерейних фанатів, як під час наступного, 559-го тиражу, учасник з Київської області став володарем почесного титулу 70-го, ювілейного, мільйонера від «Лото-Забава».

Але і на цьому сюрпризи для азартних українців не закінчилися. Вже 2 травня гравцеві з Умані пощастило виграти черговий 1 000 000 грн. А святковий День Перемоги визначив 72-го народного мільйонера. Мільйон гривень дістанеться щасливчику з Миколаєва, який придбав білет у кіоску преси, що знаходиться на проспекті Леніна, 21. Оце вже дійсно День Перемоги!

Зазначимо, що гравець з Миколаєва стане 9-м мільйонером 2010 року. І з такими темпами і прихильністю фортуни 2010 рік цілком може претендувати на звання «найвдалішого року» для народних мільйонерів.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців з виграшами й запрошує до студії «Лото-Забава» поділитися з гравцями своїми щасливими історіями та планами.

ДОВІДКА: «Лото-Забава» - єдина державна лотерея бінго в Україні. Історія цієї лотереї налічує понад 10 років. Перший джек-пот лотереї складав 100 тисяч гривень. Перші переможці-мільйонери з’явилися на початку 2000 року. Зі зростанням популярності самої гри зростала і сума джек-потів. Декілька останніх років джек-пот «Лото-Забава» надійно тримався на позначці 3 000 000 гривень. А з 11 квітня 2010 р. він складає 6 000 000 грн. З початку 2010 року володарями лотерейних мільйонів стали 9 гравців. Один з них став мультимільйонером, зірвавши новий подвоєний джек-пот.