друкувати


Івано-Франківський театр залишився без можливостей анонсувати свої вистави

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-12 04:00:11

В Івано-Франківську усі тумби, передбачені для розміщення театральних афіш, здані в оренду.

На сімдесят першому році свого існування Івано-Франківський обласний музично-драматичний театр ім. Івана Франка залишився практично без можливостей анонсувати свої вистави. Раніше в багатьох місцях центральної частини Івано-Франківська були спеціально обладнані споруди , на яких вивішувались театральні афіші. Тепер же адміністрація театру змушена прикручувати стенди зі своїми анонсами дротом до дерев, викликаючи тим самим нарікання з боку муніципальної інспекції з благоустрою та працівників муніципальних рекламно-інформаційних підприєимств.

«У нас є кілька тумб, - зазначила «Експресу» директор КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» Вікторія Шахоріна (на фото), - проте, як виявилось, усі вони перебувають в оренді».

Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус пообіцяв сприяння у вирішенні ситуації, проте конкретних кроків наразі не видно. Наразі ж рекламна діяльність театру зависла у повітрі: афіші з дерев на вимогу муніципальних інспекторів та працівників КП «Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр» довелося познімати, а питання використання тумб досі залишається невирішеним. В пошуках виходу із ситуації , що склалася адміністрація театру звернулась до технічного прогресу. Віднедавна вона має свою підписку в інтернеті і скидає усім підписантам репертуар на кожен місяць.

Автор: Сергій БІЛИЙ