друкувати


Керівники туристичної галузі Західної України знають, куди йдуть

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-07 11:07:54
В рамках проекту "Знаємо, куди йдемо. Співпраця органів самоврядування у сфері розвитку Карпатської системи туристичної інформації", що реалізується Регіональним фондом підтримки підприємництва по Івано-Франківській області спільно з Асоціацією "Центр Європейської Співпраці" (Польща) за програмо МЗС Польщі "Польська закордонна допомога - 2010", 6 травня в обласному центрі відбувся інавгураційний семінар для представників органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, організацій сприяння бізнесу, наукових установ Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької областей та ЗМІ.

В заході взяли участь заступник начальника Івано-Франківської ОДА Руслан Гусак, начальник головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації Віталій Семків та начальник управління туризму Наталія Гасюк. Остання презентувала учасникам семінару туристичний потенціал області.

Планується, що в подальшому в рамках вказаного проекту буде проведено навчальні сесії для представників обласних, районних державних адміністрацій, суб’єктів туристичної діяльності в Івано-Франківській, Львівській та Чернівецькій областях.

На Прикарпаття така сесія пройде 25-27 травня 2010 року.

Автор: Сергій БІЛИЙ, за повідомленням прес-служби Івано-Франківської ОДА
Обговорити на форумі