друкувати


Івано-франківці мають змогу побачити своє місто крізь об’єктив фотохудожників

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-06 12:30:16
5 травня в арт-галереї "Легенда", що в Івано-Франківську, відкрився конкурс робіт молодих фотохудожників "Місто твоїм об’єктивом". Ініціаторами заходу виступили активісти Обласної молодіжної адміністрації, громадської організації "Молодіжний актив" та громадського руху "Молодь за зміни".



Участь в конкурсі міг взяти кожен бажаючий, надіславши організаторам свої роботи. Для цього була передбачена відповідна адреса електронної пошти. Єдина вимога – твори фотохудожників мали передавати красу та неповторність міста Івано-Франківська. "Цим конкурсом, – повідомила координатор проекту Христина Мах, – ми захотіли поглянути на наше місто по-новому – очима молодих фотохудожників, серед яких є поки що не відомі ще таланти".



Оцінювати майстерність фотомитців випало як професійному журі, так і пересічним громадянам. Для цього у виставковому залі, де експонуються конкурсні роботи, передбачена відповідна скринька для голосування, куди кожен може опустити свій реєстраційний талон з номером улюбленого твору. З метою запобігти упередженому ставленню до учасників конкурсу, роботи виставлені не під прізвищами авторів, а під номерами.

Конкурс триватиме до 9 травня.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі