друкувати


Про оплату населенням Івано-Франківщини житлово-комунальних послуг за січень-березень

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-05 04:34:47
Упродовж січня–березня 2010 року населенням області сплачено за житлово-комунальні послуги 198,1 млн грн (91,2% нарахованих за місяць сум). Найвищий рівень їх оплати спостерігався у м.Яремче, Рожнятівському та Тисменицькому районах (100,5-103,1%), найнижчий – у містах Івано-Франківську та Калуші і Галицькому районі (84,6-87,9%).

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у березні 2010 року порівняно з березнем минулого – збільшились на 1,7% і з урахуванням електроенергії (із розрахунку 100 кВт.год на одного власника особового рахунку) становили 505,5 грн, повідомляє головне управління статистики в Івано–Франківській області.

Заборгованість населення з оплати житлово-комунальних послуг зменшилась у березні порівняно з лютим 2010 року на 6,7% і на початок квітня поточного року становила 121,8 млн грн, середній термін заборгованості населення за всі види послуг склав 1,7 місяця. Зменшення заборгованості відбулося у всіх містах та районах, крім м.Калуша, де заборгованість зросла на 2,5%. У Верховинському районі та м.Яремче заборгованість повністю погашена, переплата становить відповідно 1,1 і 186,9 тис. грн.


Оплата населенням житлово-комунальних послуг за січень-березень 2010 року

1За рахунок погашення боргів попередніх періодів (якщо рівень оплати перевищує 100%).

Довідково: показники наведені без урахування електроенергії.


Заборгованість населення області з оплати житлово-комунальних послуг на 1 квітня 2010 року

Довідково: показники наведені без урахування електроенергії.

Загальна сума заборгованості скоригована за рахунок часткового списання заборгованості минулих періодів, уточнень або перерахунків сум заборгованості.

Від’ємна величина заборгованості характеризує 100-відсоткову оплату нарахувань поточного періоду, часткове погашення боргу попередніх періодів та попередню оплату послуг.

У загальній сумі заборгованості не враховані дані заборгованості населення підприємствам-банкрутам (організаціям, установам) та підприємствам, які призупинили діяльність, включаючи ті, на які порушено справу про банкрутство. На кінець березня 2010 року таких підприємств нараховувалось 17. Загальна сума заборгованості населення зазначеним підприємствам становила 5,3 млн грн.

Обговорити на форумі