друкувати


Кабінет міністрів на засіданні 5 травня має намір затвердити погодинний мінімум зарплати

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-05-05 11:23:33
Кабінет міністрів на своєму засіданні в середу, 5 травня, має намір затвердити погодинний мінімум зарплати.

Уряд також планує розглянути проект ухвали про доповнення переліку підприємств, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, питання реалізації закону про держбюджет на поточний рік, повідомляє ТСН.

Крім того, до порядку денного включені питання затвердження скоректованого проекту і титулу будівництва терміналу F в аеропорту Бориспіль, затвердження переліку бюджетних програм, питання, що пов'язані з відміною рішень попереднього уряду, стосуються імунобіологічних підприємств.

Також планується розповсюдити на місцеві органи виконавчої влади дію розпорядження по скороченню співробітників у зв'язку з економією бюджетних коштів, у складі департаментів і самостійних управлінь, чисельністю не менші чотири працівники і самостійних відділів, не менше чим з п'яти співробітників.

Нагадаємо, в липні 2009 року екс-президент Віктор Ющенко підписав закон про введення в Україні мінімальної погодинної оплати праці. Відповідна ставка розраховуватиметься Кабінетом міністрів і затверджуватися парламентом при щорічному ухваленні держбюджету.

Обговорити на форумі