друкувати


Руслан Коцаба: Щоб не говорити про дороги, придумали Табачника

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-28 09:43:40
Лідер обласної організації громадянської партії "Пора" Руслан Коцаба розпочав свою прес-конференцію з підписання ініційованого асоціаціями таксистів і перевізників спільно з "Громадським форумом" звернення до депутатів міської ради щодо дострокового припинення повноважень Івано-Франківського міського голови В.Анушкевичуса. "Звернення – це вже не наліпки, – зазначив він, – це вже якийсь конкретний документ".

Зі слів Р.Коцаби, громада міста – це як гумова лялька, а міська влада – це її ґвалтівники. Ляльці від їх насилля нічого – лише сморід паленої гуми. Місцева влада повинна бути вдячна жорсткій опозиції за те, що та не дає їй розхолоджуватись.

Найбільшої критики від політика дісталося представникам основних політичних сил України. Події в Києві, протести проти призначення В.Табачника міністром освіти і науки, усі масові політичні акції останніх місяців, – на його думку, вигідні тим, хто намагається захистити свій бізнес і відвернути увагу від нагальних місцевих проблем, таких як дороги тарифи тощо. З його слів, поруч із пафосними заявами про захист національних інтересів, недопущення позбавлення С.Бандери звання "Герой України" тощо, обласна рада приймає цілком прагматичні рішення щодо, скажімо, відчудження земель у Карпатах. "Щоб не говорити про дороги, – зазначив він, – придумали Табачника". Сам Р.Коцаба вважає себе регіональним політиком, тобто акцентує діяльність своєї структури на місцевих питаннях. В той же час запевнив, що на мера Івано-Франківська балотуватись не збирається.

З його слів, в ситуації, що склалася в місті, в умовах відсутності яскравого кандидата на посаду очільника міста, вибори мера взагалі можуть не відбутись через неявку виборців.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі