друкувати


В.Коновалюк: Головним пріоритетом урядової програми є розвиток АПК

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-21 05:34:52
Народний депутат від Партії регіонів, член парламентського Комітету з питань охорони здоров’я Валерій Коновалюк заявив, що головним пріоритетом урядової програми соціально-економічного розвитку держави на 2010 рік є питання розвитку аграрно-промислового комплексу.

"Головним пріоритетом є питання розвитку АПК", – зазначив народний депутат. При цьому, сказав він, треба започаткувати сучасні ефективні технології, щоб збільшити врожайність в 3-5 разів і розбудовувати соціальну сферу села, щоб люди були зацікавлені працювати на землі. На думку політика, на сьогоднішньому етапі потрібно "отримати перевагу від того, що сьогодні ціни на продовольство у світі зростають", повідомляє офіційний інформаційний сервер Партії регіонів.

Як вважає Валерій Коновалюк, слід приділити першочергову увагу тим галузям, які є головними в Україні, які впливають не тільки на кон’юнктуру ринку, але і на збільшення експортних надходжень. "Мусимо визначити, що борги настільки великі, що ми вимушені стимулювати в першу чергу експортні галузі. Я переконаний, що треба приділити увагу сьогодні малому і середньому бізнесу, ми мусимо дати людям нормально працювати, і податкові канікули, які пропонуються в цій програмі, будуть стосуватися не тільки підприємців, а й дадуть можливість реформувати всю податкову систему", – наголосив депутат-регіонал.

Обговорити на форумі