друкувати


Aкція "Зробимо наше місто чистим"

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-19 05:05:43
Щовесни, в період оновлення природи, напередодні Дня довкілля в Івано-Франківську силами ІФМОНП та молодіжного крила організації здійснюється екологічна акція "Зробимо наше місто чистим".

Не стала виключенням і ця весна. Вже два роки поспіль ми прибираємо береги річок Бистриця Надвірнянська та Бистриця Солотвинська в зонах, де люблять відпочивати івано-франківці, які, що досить сумно, полюбляють також й смітити, повідомляє Секретаріат Івано-Франківської міської організації Народної Партії.



Незважаючи на дощову погоду, учасники толоки з ентузіазмом зробили свій внесок у покращення екологічного стану місць відпочинку мешканців міста.

Цією акцією народники намагалися привернути увагу громади міста та міської влади до незадовільного стану парків, скверів, а також запобігти подальшому забрудненню Івано-Франківська.

Екологічна акція тривала на протязі кількох годин, проте сміття залишилося ще чимало.

Отже сподіваємося, що хороший приклад та залучення до прибирання сміття якомога більшої кількості мешканців міста, серед яких є багато молоді, дасть можливість зовсім по іншому відчути взаємозв’язок з природою, значно підняти розуміння культури відпочинку біля річки та зробити наше місто чистим.

Обговорити на форумі