друкувати


В.В’язівський: Мітинги у Львові відбудуться

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-19 02:50:04
Володимир В’язівський, народний депутат, член Президії політради "Нашої України", повідомляє, що акції протесту, які готовила "Наша Україна", студентські та громадські організації до візиту Президента України Віктора Януковича до Львова, відбудуться як і заплановано.

"Януковича настрашив Львівський суспільно-політичний вулкан, який активно бурлить. Проте не дивлячись, що Янукович відмінив свій візит, мітинги під Львівською обласною радою відбудуться, як і було заплановано", - сказав В’язівський, повідомляє Інформаційний сервер "Наша Україна".

Він нагадав, що представники політичних партій, громадських організацій, студентства вимагають відставки Дмитра Табачника. "Якщо Янукович думає, що ми "побунтуємо" і заспокоїмося, він глибоко помиляється. Реформи в освітній сфері – це принципове питання. За ним – майбутнє України, за ним - наша європейськість. Студенти вже відчули на собі результати тієї політики, яку проводив Іван Вакарчук. Вони не допустять згортання освітньої реформи, вони не допустять, щоб міністром освіти був українофоб, бо така людина ніколи нічого доброго для них та для України не зробить. А ми в свою чергу станемо опорою і підтримкою студентському руху", - зазначив В’язівський.

Депутат зауважив, що політичні партії також вимагатимуть розблокування вирішення тих важливих соціальних питань, яке вчинили регіонали. "Перед виборами Партія регіонів обіцяла золоті гори своїм виборцям, голосувала за підвищення соціальних стандартів та переконувала, що гроші на це є. По суті, на цьому вони зробили собі величезний піар. Проте зараз саме регіонали блокують підвищення соціальних стандартів. Ми вимагаємо, щоб вони переглянули соціальні питання і перестали розглядати громадян України лише як виборців, голоси яких потрібно купити будь-якими обіцянками. Ми захистимо інтереси кожного українця", - підсумував В’язівський.

Нагадаємо, що сьогодні біля Львівської обласної ради стартувала акція "Наступ Москви зупинити", організаторами якої є політична партія "Наша Україна" спільно з іншими патріотичними партіями і громадськими, студентськими організаціями. Мета акції – відставка міністра Дмитра Табачника, припинення спроб позбавити Степана Бандеру звання Героя України.

Обговорити на форумі