друкувати


Єдиний Центр братиме участь в усіх виборчих кампаніях

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-12 04:01:47
"Єдиний Центр планує брати участь у всіх 104 позачергових виборах сільських, селищних та міських голів, які відбудуться 20 червня. Ми сподіваємося, що наша команда продовжить позитивну практику минулого року, коли взявши майже стовідсоткову участь у місцевих виборах, ми отримали найвищий результат серед усіх політичних партій, здобувши понад 16% голосів", – так прокоментувала в.о. голови Секретаріату Єдиного Центру Леся Таран призначення Верховною Радою України позачергових місцевих виборів.

Політик наголосила, що Єдиний Центр завжди відстоював позицію  важливості місцевих виборів. "Ми не ділимо вибори на першочергові та другорядні, бо для нас важливими є не розміри бюджетів областей, районів, міст та сіл, а можливість забезпечити місцевим громадам якісне управління. Ми йдемо у владу не ділити, а працювати", – заявила Л.Таран, повідомляє прес-служба Єдиного Центру.

Також Л.Таран зазначила, що важливим напрямком роботи партії є посилення місцевого самоврядування через вдосконалення виборчого законодавства та реформування міжбюджетних відносин на користь місцевих громад. "Таким чином, голосуючи за нашу команду на місцях, люди обирали політичну силу, яка відстоювала і буде відстоювати їх права не лише на місцевому, але й всеукраїнському рівні", – вважає вона.

Обговорити на форумі