друкувати


ОГОК "Коло" розширюється

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-12 10:57:01
Об’єднання громадських організацій Коломийщини "Коло" розширює свою діяльність на територію області у зв’язку із залученням до співпраці громадської організації "Спільна праця", яку очолює Микола Палійчук, попередній голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Об’єднання з радістю привітало новоприбулого учасника, як одного із небагатьох успішних політиків, який не тільки вважає, що саме громадські організації здатні та повинні відігравати провідну роль у визначенні державної політики на місцях, а й самостійно долучається до роботи з громадськістю у відкритій дискусії.

Ми висловили сподівання, що спільна праця громадськості Коломийщини та області допоможе нам пройти теперішній нелегкий період швидко та міцно закріпитися на позиції лідера серед областей України.

Серед інших питань, на засіданні також було здійснено перші кроки до організації проекту загальноміського обговорення "Коломия - 2020" з метою визначення основних пріоритетів у розвитку Коломийщини на майбутнє.

Жодна із міських владних каденцій до тепер не спромоглася визначити довгострокові стратегічні пріорітети розвитку міста і закріпити спадковість їх розвитку наступною владою. Тому логічним буде, якщо громадськість Коломийщини візьме на себе це завдання.

До слова, новопризначений губернатор Михайло Вишиванюк нещодавно заявив про те, що він зацікавлений у поданні громадськістю пропозицій до обласної стратегії розвитку. Відповідно втілення стратегії, розробленої коломиянами, буде лобіюватися на рівні обласної державної адміністрації, звідки поступає значна частина бюджетних коштів на потреби міста.

Автор: Марія ТКАЧУК, голова ОГОК "Коло"
Обговорити на форумі