друкувати


М.Азаров: Підготовлений Урядом бюджет стане рятівним для економіки країни

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-07 03:48:08
Прем`єр-міністр Микола Азаров заявляє, що в держбюджеті-2010 будуть передбачені кошти на всі передвиборчі зобов’язання Президента України Віктора Януковича. Про це він заявив, відкриваючи сьогоднішнє засідання Уряду, передає УНІАН.

За словами Миколи Азарова, Уряд ще не завершив підготовку бюджету на 2010 рік з вини екс-прем‘єра Юлії Тимошенко та її міністрів. "Ми завершили підготовку держбюджету, і, прямо кажучи, це була екстремальна робота. Мало того, що наші попередники залишили країну без бюджету, вони залишили нам такий спадок і умови, за яких взагалі складно було підготувати державний розрахунок. Фактично вони поставили Україну на коліна", — заявив Прем‘єр-міністр, повідомляє офіційний інформаційний сервер Партії регіонів.

Микола Азаров підкреслив, що тільки за квітень "ми повинні заплатити по їх боргах стільки, скільки в цілому збираємо податків".

Утім, Прем‘єр-міністр запевнив, що "бюджет буде, і бюджет буде реалістичним. Це рятівне коло для економіки. По-перше, ми в повному обсязі виконаємо передвиборчі зобов’язання Президента України Віктора Януковича".

Прем’єр-міністр переконаний, що Уряд забезпечить реалізацію закону про встановлення прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати. "При цьому ми не будемо збільшувати податковий тиск", — наголосив Микола Азаров.

Обговорити на форумі