друкувати


"Наша Україна" вимагає від В.Януковича принципової реакції на антидержавні заяви В.Семиноженка

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-04-01 10:10:31
Президія політради партії "Наша Україна" на своєму вчорашньому засіданні ухвалила заяву, у якій вимагає від Президента України Віктора Януковича принципової реакції на антидержавні заяви віце-прем’єр-міністра Володимира Семиноженка, повідомляє Інформаційний сервер "Наша Україна".

Пропонуємо Вам ознайомитися з повним текстом заяви.

Президія політради партії "Наша Україна" вимагає від Президента України Віктора Януковича принципової реакції на антидержавні заяви віце-прем’єр-міністра Володимира Семиноженка

Президія політради партії "Наша Україна" вважає неприйнятними для посадової особи і несумісними із статусом віце-прем’єр-міністра України заяви Володимира Семиноженка щодо можливості входження України до якогось "союзу" із Росією та Білорусією.

Саме висловлення такої пропозиції мало бути сприйняте як приниження і для України, і для українських політиків. Натомість представник українського уряду не тільки не відкидає її, а вступає в обговорення – фактично, стає співавтором.

Уже майже два десятиліття існує незалежна Українська Держава. Тож є неприродним, коли ідеї, які суперечать її Конституції, які спрямовані на підрив її суверенітету і незалежності висловлює людина, яка отримала посаду в уряді цієї країни.

Президія політради партії "Наша Україна" вимагає від Президента України принципової реакції на антидержавні заяви віце-прем’єр-міністра Володимира Семиноженка.

Президент, як гарант державного суверенітету України, її територіальної цілісності, додержання її Конституції не має права ігнорувати зазіхання на основи державності з боку представників уряду.

Обговорити на форумі