друкувати


Опозиційний уряд вимагатиме від Януковича виконання соціальних обіцянок

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-31 05:57:14
Опозиційний уряд вимагатиме від президента Януковича і його уряду виконання соціальних обіцянок, даних під час виборів. Про це заявила лідер об’єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко.

"Довіра до нової влади формується на виконанні обіцянок, які вони давали під час виборів. Як опозиційному уряду і як об’єднаній демократичній опозиції хотілося б побачити виконання тих обіцянок, які Янукович брав на себе до того, як став президентом", - сказала Юлія Тимошенко, повідомляє прес-центр ВО "Батьківщина".

Вона повідомила, що опозиційний уряд в першу чергу вимагатиме від уряду Азарова втілення в життя закону про соціальні стандарти.

"Ми хочемо, щоб закон про соціальні стандарти був втілений в життя в повному обсязі, а не цей сурогат, який вони пропонують, зрівнявши всі пенсії і зарплати - по суті повернувши зрівнялівку", - наголосила лідер опозиції.

По-друге, за словами Юлії Тимошенко, опозиційний уряд вимагає виконати другу обіцянку Януковича, а саме: п’ятирічні канікули для підприємців і малого бізнесу.

Крім того Юлія Тимошенко нагадала Януковичу його передвиборчу обіцянку про збільшення виплат при народженні дитини удвічі.

"Ми хочемо побачити ці виплати у бюджеті на 2010 рік. Всі пропозиції до діючого уряду опозиційний уряд надасть письмово. Я хочу чітко попередити діючий уряд, що опозиційний уряд контролюватиме кожен етап формування бюджету і візьме під контроль виконання всіх цих вимог", - підкреслила лідер опозиції.

Обговорити на форумі