друкувати


М.Палійчук боротиметься з репресіями нової влади проти бізнесменів

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-29 10:51:02
Після Великодніх свят в області, вочевидь, з’явиться нове громадсько-політичне об’єднання – громадська організація "Спільна праця". Про це сьогодні заявив колишній голова Івано-Франківської ОДА Микола Палійчук.

З його слів, головною метою створення нової структури стане участь у місцевих виборах. Активісти організації мають намір балотуватись в обласну, районні та міські ради Прикарпаття і в т.ч. долучитись до виборів Івано-Франківського міського голови. Щоправда висуватись на мера обласного центру М.Палійчук не буде. З його слів, організація однозначно виставить іншого кандидата або підтримає когось з інших кандидатів. Однозначно відомо одне: цей кандидат буде людиною, яка зробила щось важливе для міста і не був перебіжчиком з партії в партію.

ГО "Спільна праця" також має на меті підтримати реалізацію незавершених важливих для області проектів, а також бізнесових структур, насамперед тих, що переслідуватимуться новою владою, як це робиться в інших областях. Структура допомагатиме тим, проти кого безпідставно порушуватимуться кримінальні справи, та протидіятиме рейдерству.

Значна увага звертатиметься благодійній діяльності.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі