друкувати


М.Вишиванюк: Усім з Богом! В добрий час!

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-27 04:36:09
Так сказав новий очільник Прикарпаття Михайло Вишиванюк, який кілька років тому вже керував областю, після його сьогоднішнього представлення в Івано-Франківську.

Ще із сьомої години ранку біля ОДА почали збиратися єпископи, священики, керівники відділів адміністрації, міст, районів, громадських організацій, політичних партій, депутати різних рівнів. Представляти пана Вишиванюка до переповненої вщент зали адміністрації прибув віце прем’єр-міністр Володимир Сівкович. Він подякував за роботу звільненому з посади Миколі Палійчуку та висловив сподівання, що набутий за час керівництва досвід пригодиться молодому та перспективному діячеві й політику. Наказ про призначення Михайла Вишиванюка всі присутні зустріли бурхливими аплодисментами. Пан Сівкович побажав Михайлу Васильовичу гармонії, внутрішньої сили, відсутності злоби та праці на майбутнє добро.

Згодом його привітав голова обласної ради Ігор Олійник. "Сьогодні у Миколи Васильовича і Михайла Васильовича відповідальні хвилини. Мені приємно, що вони обидва народилися на цій землі і тут працюють для процвітання Прикарпаття, — сказав Ігор Мирославович. — Говорять, що двічі в одну річку нікому не увійти, а пану Вишиванюку це таки вдалося".

"Я керував областю майже два з половиною роки. Вони були непростими, і промайнули, як мить, але ми пережили і фінансову кризу, й повінь, й епідемію грипу. Я щасливий, бо мав можливість працювати з доброю і професійною командою". Екс-очільник Прикарпаття побажав успіху та доброї роботи новому губернаторові.

У свою чергу Михайло Вишиванюк розпочав свій виступ з подяки Президенту та Прем’єр-міністру, які дали йому можливість знову працювати з прикарпатською громадою. Своїх попередників Романа Ткача й Миколу Палійчука губернатор запросив до ради розвитку регіону. "Усі старі образи та непорозуміння потрібно відкинути й братися до праці "без вихідних і прохідних", — мовив керівник Івано-Франківщини.

А з початком наступного тижня Михайло Васильович попросив чиновників не товпитися в приймальні, бо кого потрібно, він сам знайде. Хоча в понеділок якраз буде прийомний день для керівників. Очільникам районів та міст пан Вишиванюк заборонив робити будь-які кадрові перестановки без рішення ОДА. Уже в найближчі кілька днів новий керівник ознайомиться із ситуацією в області. Наразі основною є підготовка до Великодня. "Не треба особливого фінансування, аби взяти в руки віник, щітку. вапно, та все прибирати, — зазначив губернатор. — Для цього варто тільки мати ґаздівський хист".

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі