друкувати


"Громадянська позиція" активно відкриває осередки по всій Україні

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-27 02:59:23
Голова комітету Верховної ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко йде в опозицію. Щоправда, зовсім не в опозиційний уряд, який анонсувала Тимошенко.

Його Гриценко називає карикатурним шоу, де мало моралі та відповідальності, зате вдосталь популізму. Як і обіцяв своїм виборцям він відмовився від будь-яких посадових пропозицій нинішньої влади. Остання, каже Гриценко абсолютно не виконує ті гасла, які пропагувала на білбордах та з екранів усіх телеканалів. Найбільша в Україні політична сила, каже Гриценко, зовсім не готова до проведення реформ на кардинальні зміни. Зараз біло-блакитні активно заповнюють владні крісла.

Тільки через 100 днів можна буде оцінити реальну роботу Януковича. Однак, перші кроки уже свідчать про незаконність дій. Це вперше чергу стосується відміни травневих мерських виборів. Які тепер в кращому випадку відбудуться хіба що в грудні. Назав Гриценко і одну з ключових загроз національній безпеці, яка стримує розвиток держави це боротьба з корупцією. Нова влада, переконує політик не буде ламати корупційний хребет, адже бізнесмени - по всій вертикалі влади. Аби відстоювати державу та суспільство Гриценко зі своєю партію "Громадянська позиція" активно відкриває осередки по всій Україні. Першим містом став Івано-франківськ. Тут Гриценко також відвідав кілька вузів та прочитав лекції.



Джерело: Радіо "Західний полюс"
Обговорити на форумі