друкувати


День "відкритих дверей" в Коломийській ОДПІ

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-23 12:37:09
Впродовж останніх років виховання високої податкової культури у молоді – майбутніх платників податків набуло особливого значення і є одним із пріоритетних напрямків діяльності державної податкової служби. З цією метою, в Коломийській ОДПІ відбувся день "відкритих дверей".

Гостями інспекції стали майбутні бухгалтери – студенти II курсу економіко-правового коледжу Київського державного торгово-економічного університету, повідомляє Коломийська ОДПІ.

Студенти отримали інформацію про історію створення та розвитку державної податкової служби, ознайомилися з структурою Коломийської ОДПІ, основними завданнями та напрямками роботи.

Оскільки зустріч проходила в період кампанії декларування громадянами доходів за 2009 рік, то увагу учасників звернуто на особливості цьогорічної кампанії декларування доходів. Зокрема, відмічено, які громадяни повинні обов‘язково декларувати доходи та як використати своє право на податковий кредит. Учасники зустрічі отримали друковану продукцію на тему декларування.

Для студентів також проведено екскурсію. Під час якої гості отримали можливість відвідати кожен структурний підрозділ, ознайомитися з їх основною роботою та завданнями, поспілкуватися безпосередньо з фахівцями інспекції, обмінятися враженнями.

Обговорити на форумі