друкувати


Схуднути та оздоровитись можна за методикою дихальних вправ

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-19 04:06:46
Усі жінки мріють виглядати гарно та бути стрункими. Схуднути та оздоровитись можна за методикою дихальних вправ — бодіфлекс, відтепер і у Рівному. “Порадник” вирішив детальніше познайомити читачок з цією методикою.

Олена ЧАБАРАЙ, інструктор з аеробного дихання програми Бодіфлекс, реабілітолог:

— Бодіфлекс — це комплекс вправ, оснований на правильному диханні, і направлений на розтяжку певних груп м’язів. Бодіфлекс робить акцент на диханні, що принципово відрізняється від звичайного. Ми починаємо дихати неправильно у процесі життєдіяльності. Під дією стресів з часом людина починає тамувати подих, у результаті чого дихання стає поверхневим. Коли ж людина правильно дихає, то 70% шлаків, токсинів та відмерлих клітин переробляються та виводяться з організму. Через нестачу кисню, без якого не відбувається жоден обмінний процес в організмі, накопичуються шлаки, що згодом призводить до ожиріння та багатьох інших серйозних хвороб.

Бодіфлекс — дуже практична, легка в застосуванні та ефективна програма для схуднення та підтягнення млявих м’язів. Це комплекс статичних вправ на розтягнення та напруження м’язів, що супроводжується аеробним диханням, яке дозволяє ввести в кров достатньо кисню та спрямувати його до працюючих м’язів. Крім того, завдяки Бодіфлексу прискорюється обмін речовин, покращується кровообіг, підтягуються м’язи тіла, відбувається масаж внутрішніх органів, в організмі виробляється додаткова енергія.

Додатковий кисень, що потрапляє в організм з допомогою комплексу Бодіфлекс, сприяє спалюванню жирів. Ті, хто займається вправами за методикою Бодіфлекс щодня хоч по 15 хвилин, за три місяці досягають неймовірних результатів у сторону зменшення об’ємів. Регулярні і систематичні заняття сприяють схудненню у таких місцях, як стегна, ноги та живіт.

Завдяки цій програмі ми підвищуємо тонус м’язів, — продовжує пані Олена, — а не нарощуємо їх масу. Вправи підібрані таким чином, щоб м’язи стали більш еластичними. Бодіфлекс дає можливість стати стрункішими, вільно рухатись та бути активними.

Заняття також прийнятні і для літніх людей (після консультації з лікарем), адже фізичні навантаження є досить помірними.

Рецепт. Як убезпечити себе від надмірного споживання їжі?

Коли рука тягнеться за черговою порцією, зробіть десять глибоких вдихів та видихів животом (дихання діафрагмою). Кисень, який надходить у мозок, сприяє виробленню ендорфінів (гормони радості). Тому людина отримує задоволення, не приймаючи їжу (це не означає, що треба голодувати, а просто не їсти “зайвого”).

Джерело: Рівненська газета
Обговорити на форумі