друкувати


Голова Тлумацької РДА В.Сенів про декларування доходів громадян

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-12 03:47:34
В Тлумацькому районі набирає обертів кампанія декларування доходів, отриманих в минулому році. Інтерв’ю на цю тему дав нашому кореспондентові голова РДА В.Сенів.

Патріотичний підйом останніх років позитивно позначився, зокрема і на податковій культурі громадян – більшість співвітчизників свідомо й добровільно виконують свої конституційні обов’язки щодо декларування власних доходів і сплати податків, повідомляє Тлумацька районна газета "Злагода".

Скорочення робочих місць на багатьох підприємствах району призводить до зменшення надходжень до бюджету податку з доходів фізичних осіб, який є одним із основних наповнювачів місцевих бюджетів.

Подання декларації – справа важлива і відповідальна. Тому, ми всі мусимо сприяти податківцям у питаннях декларування доходів.

Наголошу, що декларування доходів громадян передбачає не тільки сплату податків, а й дає право на податковий кредит для тих категорій громадян, які мають право користуватися такою пільгою. Про це вам детально повідомлять у ДПІ в Тлумацькому районі. Я ж запрошую Вас до 1-го квітня 2010 року прийти в податкову інспекцію і чесно виконати свій громадянський обов`язок.

Обговорити на форумі