друкувати


Ю.Тимошенко допомагатиме В.Януковичу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-11 02:42:33
Екс-прем'єр, лідер БЮТ Юлія Тимошенко порадила новообраному президенту Віктору Януковичу зберегти темпи зростання ВВП України і пообіцяла, що допомагатиме йому із захистом економіки.

"Я хочу порадити Януковичу, щоб він зберіг на 2010-й рік темп зростання ВВП 11,8%. Якщо він це зробить – це буде захистом для економіки. І все, що треба робити нашій політичній команді, щоб допомогти в цьому, ми будемо допомагати, тому що ми відрізняємося від ющенків, януковичів, литвиних тим, що ми не будемо працювати проти країни заради здобутку сумнівних політичних успіхів. Ми не будемо працювати чим гірше, тим краще, так як вони працювали останні два роки", - заявила Тимошенко, повідомляє ТСН.

Водночас вона зазначила, що завдяки її уряду був ліквідований інститут посередництва при постачанні природного газу в Україну, також створено запас природного газу в обсязі 27 млрд кубічних метрів, а також повернуто у державну власність стратегічні енергетичні родовища.

"Я буду дуже пильно слідкувати, щоб все це знову не було розібрано по рукам "славною українською олігархією", - підкреслила Тимошенко.

Вона визначила вісім головних пріоритетів діяльності опозиційного уряду - продовження антикризових програм, зміцнення енергетичної незалежності, ефективний розвиток аграрного сектору, реформування сфери освіти, а також місцевого самоврядування.

Нагадаємо, після президентських виборів, на яких перемогу здобув Віктор Янукович, у Верховній раді була сформована нова коаліція. Прем'єра Юлію Тимошенко відправили у відставку і вона оголосила про свій перехід в опозицію. Новим главою уряду було призначено "регіонала" Миколу Азарова.

Обговорити на форумі