друкувати


Коломийський театр гостинно зустрів "Крокус" та Гвіздецьку школи–інтернату

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-10 10:59:18
Іскри найвищих людських цінностей запалюються на сцені Коломийського українського обласного драматичного театру ім. Івана Озаркевича. Актори майстерно переживають щемливу життєву ситуацію. Мова іде про кохання, про почуття великої світлої любові головних героїв, яке знищує тих, хто зневажає його і воскресає із забуття тих, хто щиро і вірно його береже.

Це йде вистава "Недоторка", під час якої постійно відчувається присутність невидимої найголовнішої героїні – Любові: першої, щирої, світлої, неповторної, безцінної. Та найважливіше те, що глядачами та співучасниками цього чудового дійства стали діти, ті діти, для кого це світле почуття є фундаментом всього їхнього життя, бо без любові до них тих, хто їх оточує, тих, хто щодня іде поруч, воно перетворилося на холодне існування.

В неділю театр знову, уже який раз, гостинно зустрів у своїй залі дітей та молодь з Коломийського благодійного фонду "Крокус" та учнів Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату, які дивились виставу безкоштовно і були щиро вдячні директору театру панові Дмитрові Чибораку, режисеру Адамові Цибульському, адміністраторам, акторам та всьому творчому колективу. Адже, започаткований у 2008 році благодійним фондом "Крокус" та Коломийським драматичним театром спільний соціальний проект "Світло рампи", продовжує свою ходу, взаємозбагачуючи всіх глядачів, яких об’єднує театральна зала, відігріваючи серця тих, хто з якоїсь причини носить в грудях крижинку. Оплески, що лунали по закінченню вистави, засвідчували, що глядачів не залишили байдужими ні тема казкового дійства, ні чудова гра акторів. Бажаємо всім радості від спілкування, творчих злетів, акторського неспокою, вдячних глядачів, переповненої зали та великого задоволення від акторського життя на театральній сцені.

Автор: Тетяна Ковтуник, педагог-організатор Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи–інтернату, Любов Масевич, голова Коломийського благодійного фонду "Крокус"
Обговорити на форумі