друкувати


Як заощадити на покупці одягу

Коломия ВЕБ Портал | Публіцистика та аналіз | 2010-03-09 04:23:22
Навіть у той час, коли на дворі світова фінансова криза, жінці потрібно виглядати неповторно і красиво, однак це вимагає чималих капіталовкладень, які просто не доречні в нинішній ситуації. Ще добре, якщо Ви в змозі створити особистий стиль з вже придбаних колись речей, а як вести себе тим жінкам, які завжди прагнуть купувати свіжі речі? Багато людей в період кризи намагаються заощаджувати на придбання дорогих речей, в тому числі і на одязі.

Однак, жінка завжди повинна залишатися вірною собі і виглядати красиво. Так що трохи порад щодо економії без збитку для зовнішнього вигляду не завадять:

- Не потрібно ходити по магазинах з кредиткою, щоб не потратити суму більше задуманої.

- Відвідуйте не фірмові і дорогі магазини, а звичайні.

- Застосовуйте талони на дисконтні картки і знижки. Якщо ж у Вас їх немає, попросіть у знайомих, адже це допоможе суттєво зменшити витрати, особливо при покупці дорогих речей. А ще знижку можна отримати при реєстрації на сайті фірми або в будь-якій іншій акції.

- Не варто спішно купувати річ, що вам до вподоби. Для початку варто обійти ще кілька магазинів, а раптом в одному з них буде така ж, але дешевше. Як радять фахівці, щоб усвідомити потребу покупки, треба почекати пару-трійку годин, тоді пройде перша хвиля азарту, і Ви зможете більш тверезо оцінити її необхідність. Другий спосіб затягнути час - обдумування кількох ансамблів з новою дрібницею. Якщо ні один не прийде на розум, то краще не купувати товар.

- Намагайтеся не купувати яскравий одяг, тому що його складно комбінувати з іншими речами.

- Зберігайте про запас речі в класичному стилі, які стануть основою вашого гардеробу. Скажімо, прямі брюки чи спідницю, яка точно сидить по фігурі. Ці речі поєднуються з недорогими кофтами і блузами, і при цьому елегантні та стильні.

- Намагайтеся добре доглядати за речами, тоді вони довше будуть виглядати як нові. Це теж допоможе в економії грошей на купівлю обновок.

- Можна відновляти гардероб за допомогою всіляких аксесуарів (шарфів, брошок, бус, ременів, хусток і так далі).

- Відвідуйте розпродажі - там майже завжди можна купити якісну і недорогу річ. До розпродажу потрібно готуватися завчасно і пам'ятати, що найкращі речі можуть бути розпродані на початку акції. До того ж, якщо Ви хочете купити осінньо-зимові речі, то знижки будуть на початку весни, а річні будуть йти за зниженими цінами в кінці літа і на початку осені.

- Відвідуйте стокові магазини. Звичайно, доведеться витратити чимало сил на шоппінг, але результати Вас порадують як якістю купленої речі, так і цінами.

- Купуйте одяг через Інтернет-магазин одягу. У всесвітній павутині є маса різних аукціонів, магазинів і розпродажів, де можна дешево дістати речі. Крім того на одному сайті зазвичай продається не лише одяг, а й інші речі, тож якщо Ви вирішите: "Куплю сумку", то зможете зробити це одразу ж."

- Не потрібно економити на сумках, взутті та верхньому одязі, адже вони купуються не на один сезон.

- При покупці обновки приділяйте особливу увагу тканині. Річ, яка зроблена з сатину, кашеміру та шовку, виглядає шикарно.

- Не варто відмовлятися від пропозицій на кшталт "Три покупки за ціною двох". У таких розпродажах найкраще купувати білизну, майки і схожі речі.

- Одяг найкраще купувати за списком, щоб не накупити непотрібних обновок.

Обговорити на форумі